Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak ha nagyon...

Mit csináljak ha nagyon félnek a tengerimalacok tőlem?

Figyelt kérdés

2 fiu tengerimalacom van lassan 1 éve, testvérek egy helyről származnak. Amikor ki akarom venni őket akkor mindig elszaladnak tőlem. Próbáltam már zöldséggel odacsalogatni őket de nem jönnek oda es ha ott vagyok akkor nem is esznek amíg látnak. Ha a szájukhoz rakom az ételt akkor néha elveszik de ha megmozdulok egybol el is szaladnak.

A válaszokat előre is koszi!

2018. jún. 6. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért az durva, hogy egy év alatt nem tudtad megszelídíteni őket. Beszélj hozzájuk sokat lágy hangon. Amikor ki vannak engedve a szobába, ülj le közéjük. Legyen nálad nasi. Tedd a tenyeredbe, és várj türelmesen. Akár fél órát is.
2018. jún. 6. 11:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam mert nem 1 éve van nalunk hanem ők lesznek lassan 1 évesek 😅
2018. jún. 6. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Több szeretetet!
2018. jún. 6. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!