Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van egy Dzsungáriai törpehörcs...

Van egy Dzsungáriai törpehörcsögöm, már 5 hónapja, de sehogy sem sikerül kivenni. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem 5 hónap után kell elkezdeni kézhez szoktatni... Próbálj eleinte csak kedveskedni neki, sajttal pl. kézből. Ha megszokja a közelséged, egyszerűen vedd ki, nem fog kapásból magától a kezedbe menni. Később majd fog :)
2010. jún. 15. 20:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Éppen azaz,hogy már 5 hónapja nem sikerül, pedig próbáltam...
2010. jún. 15. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
talán hozzá kéne érni határozottan.
2010. jún. 16. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekemis vn egy dzsungáriai törpehörim 1,5hónapja és elösször az enyém se engedte hogy kiszedjem(kb 2hétig).Akkor elhatároztam hogy azt próbálom ki hogy ha nem akarja akkor is megfogom(NEM ÁLLATKINZÁSRA gondolok hogy megfujtom!!!!hanem szépen a terrárium oldalába befut és óvatosan megfogom)és ezt egy nap 2-szer egy nap kihagyással és amikor megfogtam adok neki répát stb.-t és így megszokta nemkell félnie és már hagyja hogy megfogjam.
2010. jún. 17. 13:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat (=
2010. jún. 18. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha terráriumba van akkor vegyél neki egy ketrecet!

Mert a terráriumba elzsírosodnak és kevesebbet lesz a család kedvence,és oda csak felülről tudsz benyúlni,ezért jobb a ketrec!Bele lehet oldalról nyúlni!

Ne felülről nyúlj bele mert akkor azt hiszi hogy bántani akarod,ezért nyúlj a ketrecbe oldalról!

2011. febr. 16. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!