Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van egy kb 8 éves degum....

Van egy kb 8 éves degum. Hónapok óta tüsszög, nagyon. Folyton taknyos az orra, és szörcsög, egyfolytában szuszog. Nagyon el vagyok keseredve, meg fog még valaha gyógyulni, vagy ez már a vége szegénynek? Szomorú arc.

Figyelt kérdés
Próbáltam már mindent, kamilláztam, mézet adtam neki, kisállat vitamint, orvos adott antibiotikumot, de semmi.
2010. jún. 12. 21:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
még egy kérdés, ez a kúra mennyi ideig tartson? amíg van a gyógyszerekből?
2010. jún. 28. 08:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a gyógyszertárban ezeket a homeopátiás gyógyszereket, kérdezik a hígítását, azt mondták, hogy nem adnak csak találomra, mert akkor még árthatok is vele. Tudsz ebben segíteni?
2010. jún. 28. 18:11
 13/15 P.Vik ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, hogy ilyen sokáig nem írtam...

10 ml-be teszek 5 bogyót...meg lehet kapni ilyen c-vitaminos cseppeket is kisállatnak...

ha nincsen szaga az nagyon jó hír.

Nagyon örülök, hogy felfigyeltél arra hogy cukorbeteg és nem tojsz rá, mint sokan mások.

Hogy én hogy vészeltem át amig beteg volt a Picur?...már lassan 2 éve hogy elment, de még mindig kimegyek az almafához, ahova temettem...ha eszembe jut még mindig megkönnyezem...ő volt a mindenem...igen volt hogy én is sirva törölgettem a noziát...de ugye a hibáibol tanul az ember, mivel elsö deguim között volt, igy nem tudtam hogy mit kellene csinálni és amikor fel lettem világosítva már késő volt...

Ezért próbálok meg másoknak segíteni, hogy ilyen ne következzen be....ha esetleg lenne még kérdésed írj egy e-mailt és felveszlek msn-re, hátha ugy többet tudok segíteni...

Szia

2010. júl. 15. 16:52
 14/15 P.Vik ***** válasza:

ja...pavvi@freemial.hu

:D:D

2010. júl. 15. 16:53
 15/15 A kérdező kommentje:
A múlt héten meghalt...:'(:'(:'(
2010. aug. 2. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!