HELP! A Dzsungáriai törpehörcsögöm fel-alá rohangál az akváriumában és folyamatosan 2 lábra áll és az üveg falát kaparja! Ez mitől lehet, miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 07:13
11/19 anonim válasza:
én akartam a ketrecet ajánlani a terrárium (nem akvárium!) helyett de látom már mondták
12/19 A kérdező kommentje:
köszi, a válaszokat!
szerintem jó a neki a terrárium is!(elírtam, nem akvárium hanem terrárium,bár nekem ugyanaz)
Am meg van mindene szal nem hiányozhat neki semmi.
Ketrece nem lesz,mert szétveri a forgácsot és sokat kéne utána takarítani, meg amúgyis van hely ahova tud mászni,+ sokat kiveszem.
2010. jún. 12. 10:27
13/19 anonim válasza:
Az enyém is sokat mászkált. Mert szeretett kint lenni és felfedezni.
Egyébként vizet ne adj neki...nem szabad. :S
14/19 anonim válasza:
nem szeretnek üvegben lenni :(
15/19 A kérdező kommentje:
de szabad vizet adni neki, bocsi ez hülyeség amit írtál.
ilyen melegben szegény a 35 °C-ban ne igyon? :S
ez olyan mintha te sem ihatnál egész nap.
Am meg csak kicsi víz van bent neki.
2010. jún. 12. 12:42
16/19 anonim válasza:
egyébként a Dzsungáriai törpehörinek tényleg nem kell feltétlen vizet adni csak sok lédús zöldséget gyümölcsöt, de ilyen melegben ahogy te is mondtad jobb ha van neki benn (nekem pl volt olyan törpehörim akinek nem adtam vizet se télen se nyáron de pl dinnyét vagy paradicsomot egy nap többször is kapott és a szoba hűvösebb helyén volt)de pl télen, tavasszal ősszel, mikor nincs ilyen meleg inkább gyümölcsöket adj neki
17/19 anonim válasza:
Nem tudom, honnan alakult ki ez az urban legend, hogy a höriknek nem kell viz, mienk kapnak és 3-5 évig élnek. Amikor átkerültek olyan helyre, ahol nem kaptak vizet csak gyümölcsöt, pár nap után, mikor adtam nekik az volt az első. hogy vedeltek mint a gödények.
18/19 anonim válasza:
Én mindig vizet adok az enyémnek, mert a friss zöldságek, gyümölcsök felpuffasztják. Ugyanezvolt az előző 2 hörimnél is.
19/19 anonim válasza:
nekünk is volt dzs hörink és ők is szaladgáltak sokat és szintén kaparták az üveget, és a mostaniak is...a régebbiek nem használták a kereket de a mostaniak oda vannak érte.....szerintem a terrárium is jó nekik nem fontos a ketrec...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!