Törpe nyuszinak milyen kullancsirtó való?
Bolhák és egyéb külső élősködők ellen a nyulat FRONTLINE cseppekkel kezelni TILOS, mert hatóanyaga végzetes idegrendszeri problémákat okoz, kivétel nélkül meghal a nyuszi.
Amivel lehet őket kezelni: nyulaknak való ADVANTAGE spot on, ADVANTIX spot on (megfelelő dozisban), NEOSTOMOSAN.
INSECTICIDE 2000 spray- a nyúlra TILOS ráfújni, csak a lakást szabad vele kezelni, (bolha ellen tökéletes) és meg kell várni, amíg megszárad, hogy a nyúl ne tudja benyalni!
(torpenyul.hu)
Szerencsére a kullancsok nem veszélyesek a nyulakra, vagyis ha belemegy egy kullancs, csak ki kell szedni, ennyi.
Külön nyulaknak való kullancsirtó nem is létezik, más állatokra való pedig mérgező számukra.
Kedves utolsó tudom hogy a nyuszira nem káros de ha vele együtt behozom a kullancsot a lakásba akkor lehet bennünk köt ki.
Másik meg az hogy 14 éves vagyok és nem szeretem a bogarakat és én nem szivesen nyulnek hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!