Megfázott a tengerimalacom?
Ajánlanám az aktív faszenet. Gyógyszertárban lehet kapni. Össze kell törni és beleszólni a vizébe, vagy az ételbe.
A faszén megköti a mérgeket, baktériumokat, vírusokat és kiüríti a szervezetből. Ha esetleg mégsem használna ártani BIZTISAN nem fog.
Viszont, ha más nincs egy próbát megér.
Ezt még csatolnám az előző gondolataimhoz.
https://www.youtube.com/watch?v=oGUU1Ya6ZNo&t=10s
Majd hallani fogod, hogy nem csak embernek, de az állatoknak is jó és fordítva. Nagyon hatékony "gyógyszer".
Még várni akartam, de mostmár elmondhatom.
Egy két napja a hörcsögöm furán kezdett viselkedni. Nem akart kijönni a "szobájából" (még majdnem enni sem). Amikor kivettem láttam, hogy fura a testtartása. És ürülék szaga volt (pedig előző napon cseréltem almot).
Egyre inkáb nem tetszett az állapota és a farkincája körül és a hasán a szőr nedves volt. Rá kerestem a neten és az a neve, hogy "nedves farok betegség" ez az egyik legsúlyosabb betegség. El is szoktak pusztulni néhány nap alatt.
Mivel van ithon faszén tabletta tegnap összetörtem egyet és bele tettem a vizébe. Azonnal meg is itattam vele és csak várni tudtam.
Ma estére már nem nedves a farkincája körül és egész jól evett. Még látszik rajta, hogy bágyadt, de bízom benne kipiheni.
Mivel már elmult három éves nem biztos, hogy az orvos segíteni tudna rajta, de talán a faszén megtette jótékony hatását és kapott még egy pici időt.
De annak örülök, hogy már nem szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!