A tengerimalac mit ehet a diákcsemegéből?
mogyorót nem ehet a tengerimalac, de alapból emberi táplálékot nem ehet, akkor sem, ha eszi.
Az enyéim például eszik a kenyeret, úgy mint a salátát, megkérdeztem az állatorvost, és az ilyen árt nekik!
mazsola: cukros
kesudió, mogyi, mandula: zsírosak, hízlalnak, ráadásul meg vannak pörkölve, sózva.
Ha nasiztatni akarod őket csíráztass búzát vagy adj nekik szárított borsószirmot.
A házikedvenceknek alapvetően normálisabb állapotú étel kell, nem pörkölt, sózott. Amikor a macskának adok valami sajátabb ételt, azt is direkt neki készítem, só és egyéb fűszer nélkül.
Hogy a sima olajos magvakkal mi van, annak nézz utána, nekem nincs tengerimalacom, de az állatokkal vigyázni kell, mindegyiknek megvannak az ételei s azok is, amikbe bele is halhat, de magamtól nem is gondolnék rá. Ha már állatot tartok, utánanézek az alapoknak vagy pedig egyszerűen a neki való ételt veszem.
Köszi a válaszokat
Nem adok neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!