Volt két roborovszki törpehörcsögön, de sajna az egyik pár nappal ezelőtt meghalt vegyek új társat neki?
Figyelt kérdés
(Két lány volt egyszerre hoztam el őket az eladó ajánlotta is , hogy ne legyen egyedül .)2018. márc. 19. 22:52
1/4 anonim válasza:
Pont azért halt meg valószínű az egyik mert őket TILOS együtt tartani, egyesével kell tartani mert összeverekedhetnek. Ne vegyél neki társat nem társas állat és légyszíves nézz utána a tartani kívánt állat igényeinek mielőtt megveszed. Legalább elég nagy helyen tartod vagy a kis kockaketrecben amire az eladó azt mondta hogy "jó neki"?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat , de nem csak egy helyen mondták azt, vagy olvastam, hogy társas állat... Engem csak az érdekel, hogy képes-e elfogadni maga mellé egy másik társat. ((dzsungáriai törpehörcsög nem tűri el a másikat))
2018. márc. 19. 23:22
3/4 A kérdező kommentje:
Mellesleg kb 8 hónapja voltak együtt .
2018. márc. 19. 23:24
4/4 anonim válasza:
A robik sem minden esetben tarthatók együtt. Németországban például tilos, mert ez a faj is sokszor váratlanul összekaphat. Új, idegen társat semmiképp se tegyél mellé, mert szét fogják szedni egymást. Aki jelenleg nálad van, ösztönösen védeni fogja a területét. A kereskedésben az eladók sok hülyeséget szoktak ajánlani. Légyszi ott semmit ne fogadj meg. Elküldöm neked a horcsoginfo oldal linkjét üzenetben, azt olvasd át alaposan, és aszerint tartsd immár egyedül a robidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!