Tudnatok mondani idiota, abszurd, groteszk nyuszi neveket?
Figyelt kérdés
Torpenyuszikanak, hofeher
Gondolkodtam, hogy
Megatron, Optimus fovezer, Geza, Lorinc, Zsiga, Porkolt, Lajos, Napoleon, Dzsesszika, Jesus (heszusz), Juli, Istvan, Mate, Stefanio, Bodri, XIV Lajos, Gyilkos
Mindegy hogy fiu vagy lany :) minel nevetsegesebb annal jobb,
2018. márc. 8. 20:02
13/20 anonim válasza:
Sámson. Nem tudom hogy jött... :D De szerintem muris név :)
14/20 anonim válasza:
Pöri, Brutálka, Hömbölke, de nézz körbe a lakásban és bármelyik random szó :D
15/20 Metionin válasza:
Jeti, Terminátor, Anomália, Placebo, Reciprok, Proton, Neutrínó, Ciklotrón, Szonda, Mr. Kakásfenéklyuk
16/20 anonim válasza:
Szia lassan 5 éve nyulazok bármiben segítség kell írj rám segitek
17/20 anonim válasza:
Tepsi, Xerxész vagy Szín-ahhé Eriba
18/20 anonim válasza:
Putyin, Ahmad bin Ali-Ajmi. János pápa
19/20 anonim válasza:
Rex, Cumók, Orbán Viktor, Kim Jong-un, Putyin, Zeusz, Donald Trump, Pop Simon, Füty Imre, Gáspár Győző, Győzike xDD
(Majd írd meg, mi lett a neve :D)
20/20 anonim válasza:
Az enyém neve Pamacs:)
De amúgy extrém név lehet: Susu, Milus, Momó, Besz..a Rózsa, Bef..os Olivér, Mimo, Massza, Munyi, Mimi, Szotyi, Gobó, Maskara, Mózes, Maxi, Jóska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!