Ha a hörcsögök nem szociális állatok, akkor miért alszanak együtt?
Figyelt kérdés
Nincs itthon hideg, de mégis összebújnak mikor alszanak. Ha valóban maguknak való állatok, akkor miért alszanak együtt?2018. márc. 8. 13:32
1/8 anonim válasza:
én ugy tudom a hörcsög társas lény
magányosan tartva előbb is pusztul el szegény
2/8 A kérdező kommentje:
Több oldalon is olvastam, hogy a hörcsögök magányosan szeretnek élni. És én is így vettem észre, mivel ha hosszú távon együtt vannak, sebeket ejtve verekednek, de volt olyan is, hogy megölték egymást.
2018. márc. 8. 14:05
4/8 anonim válasza:
1# kevered a tengerimalaccal:)
Szerintem lehet, hogy valami olyasmi van dologban, hogy eleinte nem olyan erős bennük a területvédő ösztön, hanem az csak később alakul ki, és csak akkor kapnak össze
5/8 A kérdező kommentje:
Folyton összekapnak, mégis együtt alszanak. :D
2018. márc. 8. 15:00
6/8 anonim válasza:
Hogy miért alszanak együtt, azt pontosan nem tudom. De jól olvastad, a höriket tilos együtt tartani. Ha az egyik pillanatról a másikra bekattan valami, meg is ölheti az egyik a másikat. Ne várd meg, vedd külön őket. :/
7/8 A kérdező kommentje:
Már különvettem őket, viszont az anyát nem választhatom el a kicsiktől. Alig nyílt ki a szemük, de már ölik egymást. Muszáj még egy hétig együtt tartanom őket, mert még szopnak.
2018. márc. 8. 15:16
8/8 anonim válasza:
Kérlek, többször ne hozz le kicsiket. 3 hetesen már le lehet őket választani, ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!