Tudnátok tippet adni tengerimalac névre? SOS Sürgős!
Figyelt kérdés
Fiú kéne, két név. Ha lehet akkor olyat ami nem függ a színüktől.2018. márc. 2. 15:53
11/26 anonim válasza:
Bogyó és Áfonya
Majd áruld le mi lett
12/26 anonim válasza:
Miért ilyen egetverően sürgős?
13/26 anonim válasza:
Albert,Bernát,Cecil,Dános,Ede,Fufi, Géza,Hitler,István, Jancsi,Kelemen,Lajos, Márton,Nátán, Okoskatörp, Putin/piton( nem tudok dönteni) Rúper,Sztálin, Tyutyika,Ulrik,Ulászló,
14/26 anonim válasza:
Majd tényleg áruld el mi lett:)
15/26 A kérdező kommentje:
Oké, majd elárulom. :) Egyébként kb. még 3-4 hét múlva tudom csak megmondani.
2018. márc. 2. 17:37
16/26 anonim válasza:
Bacon és Kolbász, Hurka és Kolbász, Hakuna és Matata, Süti és Keksz, Chimi és Changa (bár ezt inkább lányoknak), Batman és Superman. Én a vicces páros nevek híve vagyok :)
18/26 anonim válasza:
3 hét múlva lesz meg a tengeridisznó? Akkor miért olyan fene fontos?
20/26 A kérdező kommentje:
Azért fontos, mert előre megírják a papírját, ahová már név is kerül. Egyébként pedig, köszi a válaszokat.
2018. márc. 2. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!