Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ők ugye nem fáznak kint? (nyulak)

Ők ugye nem fáznak kint? (nyulak)

Figyelt kérdés
Van 3 törpenyuszim 2 ivartalan nőstény és egy ivaros fiu a fiu még külön van tartva ha ivartalanitva lesz akkor lesznek összeszoktatva hárman.Kint van egy közepes kisépület ami direkt nekik lett csináva a 2 nőstény szabadon van a fiu még egy nagyobb ketrecben de naponta ki van engedve 2-3 órára a kisépület és a ketrec is be van szalmázva meleg vizük van és estére rakok be nekik forróvizes palackokat igy fáznak?
2018. febr. 26. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontos lenne tudni: hány fok van a kis épületben, ahol vannak.
2018. febr. 26. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom nincs fűtés de érezhető melegebb van. És télen nyáron kint vannak van nagy bundájuk sok szalma
2018. febr. 26. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez van nálunk is, csak 2 nyuszi, és nem törpék. Forróvizes palackok érnek sokat, én is azzal "fűtök" nekik, de tényleg jó lenne tudni, hány fok van, nálunk tegnap este óta stabil 3 fok, ami nem gáz.

Mivel a tieid is kintiek, hozzá vannak szokva a hideghez, ha nagyon fáznak, össze tudnak bújni, és egyébként is jobban viselik a nyulak a hideget, mint a meleget nyáron.

Szuper helyük van az alapján, amit írtál, minden rendben lesz. :)

2018. febr. 26. 19:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a minimum szerintem -3 -5 de sztem nincs annyi van melegvizes palackuk ami nem műanyag hanem fém
2018. febr. 26. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha mar tavasz óta kinn vannak akkor elvileg, hozzászoktak a kinti léthez és volt idejük téli bundát növeszteniük.

Ha jól értem akkor széltől és csapadéktól fedett helyen vannak. De azért most extrém hideg jön annyit tudsz tenni,hogy extra szalmát, szénát adsz nekik,hogy tudjanak készíteni belőle bújót maguknak,A ketrec alá plédet raksz,hogy ne közvetlenül a hideg földön legyen, A lányoknak is valami plédet, magasított matracot adjatok, hogy ha kinn vannak ne a földön feküdjenek, meg extra élelmet adj nekik,hogy fedezni tudják a "fűtéshez" az energiát

2018. febr. 27. 09:32
 6/7 A kérdező kommentje:
A lányok se a földön fekszenek VASTAGON van nekik a szalma.plusz szénát kapnak kapnak hozzá lucernát és amugy 1 evőkanál tápot kapnak télen 2 nyáron heti 1x kapnak zöldséget gyümölcsöt télen heti 2.És már múlt nyár eleje óta kint vannak.Ugy érzem a hőséget SOKKAL nehezebben viselik mint a hideget.
2018. febr. 27. 15:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Amugy a fiu ketrece a lányok ketrecén van a lányok ketrecén pedig van pléd a lányok ketrece alat pedig szalm

a van de nem a ketrecben szoktak aludni.Van nekik bent ilyen nagy fa házikó szalmával arra fel is tudnak ugrani és be is tudnak menni a házikónak a tetején kapják a szénát.

2018. febr. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!