Nyíregyházán hol tudnék venni hörcsögöt, vagy tengerimalacot? Olyan kisállat kereskedést keresek, ahol biztos tartanak, árulnak.
Régi kérdés, de hátha valaki olvassa.
Vettem még régebben egy hörcsögöt egy jobb nevű nyiregyi kisállat kereskedésben. Az a hörcsög egy idegroncs volt. Volt hogy véresre harapta a kezem, nem lehetett benyúlni a ketrecébe, egyből ugrott neki a kezemnek. 3 hónap után meg valahogy kiszökött a ketrecből, valószínűleg valahogy átpréselte magát a rácsok között. Azóta se találtuk meg.
Egy év elteltével tenyésztőtől vettünk hörcsögöt. Pont az ellentéte volt a másiknak. Álmából felkeltve is mászott bele a kezembe, imádta a gondoskodást. Sosem harapott volna meg, bármit lehetett vele csinálni. Volt, hogy nyitva hagytam a ketrecét, de sosem mászott ki. 3 évesen halt meg, ami hörcsögöknél mondhatjuk, hogy szép kor (dzsungáriai törpehörcsög).
Na ez a különbség az kereskedéses és a tenyésztős hörcsög között. Persze mindkettőnél kifoghatunk jót és rosszat is, de én azt ajánlom mindenkinek, hogy jó helyről vegyen csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!