Deguknak lehet venni vagy készíteni valamilyen pórázt? Sajnálom szegényeket hogy mindig ketrecben vannak, ezért szeretném őket kicsit kivinni a fűbe
Tilos pórázt adni a kisállatokra. Kutya,macska mehet, de a kisebb állatoknál, nyúl, tengerimalac,degu, hörcsög tilos a póráz.Akár el is törhet a gerincük, ha meghúzzák magukat.Veszélyes.
A szobádban tudod kiengedni őket, ha elrakod a veszélyesebb tárgyakat.
Kertben csak biztonságos, felülről és alulról is zárt kifutóban tudom elképzelni,hogy ne tudjon megszökni és állat se kapja el.
#1 vagyok
Nemérdemes őket se kivinni sétálni, se kirakni ketrecbe, mivel gondolom születésük óta bent nevelkedtek ők ehez a légkörhöz szoktak.
Ha kiviszed őket könnyen elkaphatnak bármilyen betegséget, ami az állat halálához vezethet.
A szobádban való kiengedést sehogy se tudnád megoldani?
Én minden nap sétáltatni a nyuszijaimat ők szaladnak én megyek utánuk már 3 éve és semmi bakjul
Ezek nyuszik nem tudom a degu hogy viselné.
Én vettem a degunak egy hörcsög pórázt és melegebb időben kimentem vele a füves részekre, had legeljen és rohangáljon. Mondjuk az enyém elégé kezes volt, tudta a nevét, volt, hogy bevittem a suliba és nyomulgatott a padomon, de általában a vállamon volt.
Ha faterom zenét hallgatott fejhallgatóval és közben szotyizott, akkor a vállamról átugrott az ő vállára, nézte a klippet, hallgatta a zenét és közben kapott szotyit.
Saját kertbe simán ki lehet vinni, soha nem volt semmi baja, 4 évig élt, de minőségi életet, nem csak a ketrecet látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!