Ez így megoldható?
Tengerimalacot szeretnék venni és van egy jó hely ahol találtam is,de busszal mennék fel és vonattal hoznám haza őket a ketrecükkel.Nehéz a ketrec?A vonaton kell valamit fizetnem?
Hozhatom őket vonattal?
Egy kicsit félősek lehetnek kezesek?
Nem hiszem, hogy nehéz a ketrec, én egyszer egy 5 kilós nyúllal vonatoztam, a hordozóját kinőtte, így vészhelyzetben csak ketrecével bírtam vinni, viccesen nézhettem ki, de kibírtam. Nem is emiatt aggódnék a helyedben, hanem azért hogy nehogy megfázzanak. Nyilván a vonaton nincs hideg, de amíg nem szállsz fel, ilyen hidegben simán megfázhatnak, jól be kell őket takarni, a ketrecet is leborítani, esetleg valami melegítős párna, vagy hasonló.
A vonaton elvileg nem kell fizetned, ha hordozóban vannak, IC kocsin kívül bárhova felszállhatsz velük.
Köszi :)
A ketrecet betakarnám.Még megbeszéljük a szüleimmel lehet feltudnak vinni kocsival is de nem biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!