Túlsúlyos törpenyuszim nem szeret futkosni, pedig fogynia kéne. De hogyan?
3 - ez jó ötlet! kipróbálom! :) és addig kússzak míg el nem éri? és ha már nem kell neki, akkor hogy folytassam?
a nyuszim súlya? fú, talán kb 2 és fél :( az már gáz?
Engedd ki a kertbe. Az a természetes élettere. Ha nyuszi lennék valószínűleg depresszióban elpusztulnék, ha lakásban kéne élnem. 5 nyuszin van kint az udvaron éjjel-nappal, télen-nyáron. A telet sokkal jobban bírják és sokkal jobban szeretik, mint a nyarat.
Meg eleve nem tudom pl. mivel hizlaltad el, mert csak szénát meg friss füvet kéne neki adni. Zöldségeket, gyümölcsöket egyébként ne, meg ezt a felesleges gabonamix nyúltápot se kéne. Nem is értem, nem versenylovak ezek, hogy gabonát kelljen enniük. Tele van energiával, amit meg nem tud lemozogni, azt csak felszedi magára.
Télen amúgy is kevesebbet esznek, hiszen nincs annyi zöld és ezért fakérgeket, meg ágakat rágcsálnak--->emiatt viszont többet vannak kint. Nálunk pl hiába adunk nekik száraz szénát vagy friss füvet, szinte érintetlenül hagyják és elmennek ágakat rágcsálni vagy a kedvenc rózsabokrom tövisestől lerágni. Nem is értem.:D
Szval lehet, hogy csórim csak depressziós odabent. Tedd ki, mostanában szép idő van. Élvezni fogja. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!