Törpenyuszi lefárasztása?
Van egy kis energiabomba nyuszkóm, aki napi kb 6 óra kiengedés mellett is randalírozik éjszakánként. A rácstépést már megszoktam, ha kirakom a folyosóra éjszaka, akkor nem hallom, viszont reggel, mikor kimegyek hozzá, a ketrece olyan, mintha bombát robbantottak volna benne, a forgács kikaparva mindenfelé, a tál fejjel lefelé, az itató kilökve...
Tudom, hogy unatkozik, de széna mindig van előtte, a játékaihoz pedig hozzá sem nyúl, akkor sem, ha ilyen étel-keresős labdát, vagy ennek egy házi változatát adom oda neki.
Mit tanácsoltok, mivel tudnám levezetni kicsit az energiáit?
2odik vagyok rakj be neki még fotkoptatót lehet kapni ilyen szénatartógömböt ~s mondjuk megtöltöd szénával a közepébe meg raksz egy kis zöldséget vagy gyümit. Rakj be nekik házikót a víz ne tálba legyen hanem önitatóba és akkor csak az ürestányét borítja fel forgács helyett pedig rakj fapeletet az álmot meg valamivel rögzítse nagyon a
ketrec ez hogy ne húzza szét. Ennyit tudok javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!