Egy púp van a hörcsögöm hátán, ami napról napra nagyobb! Körülbelül 2 hete kezdett nőni neki! Mitől lehet? Hogyan tudnám esetleg meggyógyítani? Ha valaki tud segíteni annak nagyon megköszönném!
22:33-as: Az én hörcsögöm is eszméletlen dolgokat művelt. Képes volt akár szinte egész nap "velem lenni", de nem úgy hogy elszaladgált, hanem rajtam pihent, élvezte a simogatást, együtt ettünk, sőt többször volt, hogy el is aludt rajtam. Elképesztően ragaszkodó állat volt, és mióta elment, képtelen vagyok újra hörcsögöt magamhoz fogadni. A kezeim közt pusztult el, miután végigasszisztáltam a haldoklását (már nagyon öreg volt), ez 2 éve történt, de még mindig iszonyatos bánat fog el, ha rágondolok. :(
Ezek fényében talán már jobban érthető a felháborodásom, bár biztos sokak szerint "abnormális", hogy milyen szinten ragaszkodom én ezekhez a kisállatokhoz.
A legkomolyabban mondom neked, kedves kérdező, hogy legalább vidd el, és nézesd meg állatorvossal. Ezért még nem kérnek pénzt, de hátha tud valami okosat mondani a szakember.
Ez az abszolút minimum, amit meg kéne tenned a kisállatodért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!