Cukormókus tartásában jártasak! Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elég állatbolond vagyok, szerencsémre gyerek korom óta támogatva vagyok ebben az "életformában".
Voltak már deguim, patkányaim, jelenleg egy albérletben élek párommal és a haverjával, 2 közepes testű kutyával, egy macskával és egy gekkóval.
Most szeretnék venni a közeljövőben egy vagy két cukormókust. Utána olvastam több portálon, hogy hogy érdemes tartani őket, de kiváncsi lennék a személyes tapasztalataitokra. Azt semmiképp nem szeretném, hogy szenvedjenek a gondozásom alatt ezért szeretném jól megfontolni, hogy belevágjak-e a tartásukba.
A válaszokat előre is köszönöm!
2017. dec. 28. 12:44
1/2 anonim válasza:
Szerintem egyelőre ne legyen cukormókusod.
Nagy nyugalmat, sok csendet igénylő állatkák, de tessék:
2/2 anonim válasza:
Cukormókusom még nincs, de csokinyuszim van. Hűvös helyen tartom, melegben olvadni kezd. Kutyám van még, tőle elzárom, mert hajlamos felzabálni. A macskák nem bántják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!