Túl sokat pisil a törpenyulam?
Figyelt kérdés
3 hete van nálam. amikor elhoztam, rögtön szobatiszta volt és csak egy sarokba pisilt, naponta cserélem aban a sarokban az almot. viszont mostmár kb 2-2,5ször annyit pisil egy nap, tiszta nedves a ketrecnek az egyik fele szinte, ez elég fura, mert nőtt ugyan maga a nyúl is, de ENNYIT nem :D túl sok vizet adok neki vagy mi ez?2010. jún. 3. 10:16
1/3 anonim válasza:
A nyulad tudja, hogy mennyi folyadékra van szüksége, nehogy kevesebb vizet adj neki! Egyébként én is kb naponta cserélek almot. De a ketrec alját egy idő után ki fogja marni a sok pisi, úgyhogy azt javaslom, vegyél nyuszi wc-t (rágcsáló wc néven is fut)! [link]
Így néz ki, nálam úgy van, hogy csak ebben van alom, a keti többi részében nincs, és akkor csak az ebben lévőt kell cserélni.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én is a nyuszi wc-t javaslom, és az abban lévő almot cseréld minden nap. Én fa pellet almot használok, nekem az vált be legjobban, csak ajánlani tudom mindenkinek. Kicsit drágább viszont felfogja a szagokat és nagyon jó a nedvszívó képessége. :)
3/3 anonim válasza:
A zeller vízhajtó hatású, és ha veseproblémái vannak a nyuszinak akkor is sokat pisilhet, de a legegyszerűbb tényleg hogy vegyél neki egy alomtálcát és csak abban cserélgesd az almot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!