Mi lehet ez? Nagyon aggódom
Figyelt kérdés
Vettem 2 hete egy kis tengerimalcot teljesen egészségesnek tűnt. Azt hittem összekapott a két idősebb tengerimalacommal és onnan szerzett sebeket, de nem. Holnap viszem sürgősségi orvoshoz ma már nem fogadott, viszont szeretném megkérdezni hogy szerintetek ez mi lehet?
Atka vagy gomba?
Ne haragudjatok hogy ilyen kavarosan írok, de nagyon ideges vagyok
2017. dec. 9. 14:24
1/5 anonim válasza:
Gombásságnak tűnik. :( Nagyon helyes, hogy viszed állatorvoshoz, addig is tedd külön a többitől!
2/5 anonim válasza:
Sztem is gomba.Állatorvos+elkülönîtés.
3/5 A kérdező kommentje:
Orvos szerint atka. Kapott ilyen nyakba csepegtető szert ő is és a többiek is.+ külön kis helye lesz 2 hétig
2017. dec. 10. 16:39
4/5 anonim válasza:
Rendben.Akkor én is tanultam ebből.:)Nekem is van malackám.Szerencsére még elkerülte őt ez a betegség.
5/5 anonim válasza:
A legyengült immunrendszerű állatokat támadja meg. Túlzsúfoltság, stressz esetén alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!