Fehér egér? Többi lent
Na szóval szeretnék venni fehér egereket egy nyúl ketrecbe lennének mi kell a tartásukhoz mit esznek stb mindent tudni szeretnék
1.mit esznek? (szénát esznek mert vannak nyulaim van egy csomó széna)
2.társas állatok szóval több kell vagy nem?
3.hány évig élnek?
4.az úgy jó ha van egy nyúlketrec és raknék bele forgácsolás meg pár bújós és tálakat?
5. Állatkereskedésből hoznék honnan tudom hogy esetleg meik beteg? én a legtiatalabbakat akarom hogy, sokáig velem legyenek.
6.tanithatók?vagyis kézhez szoktathatók?
Nem terjesztenek betegséget ugye?
Nagyon szépen meg köszöném ha valaki leírás ezeket és adna pár tippet tanácsot.
Szerintem nyúlketrecet nem tudod úgy megcsinálni, hogy ne jöjjenek ki, kivéve talán, ha veszel 1-2mm-es dróthálót, és az egész ketrecet beborítod vele. Főleg, ha lesznek kicsik, másfél centis (!!!) rácsközön simán kimásznak. Az meg, hogy odateszel valamit... mire gondoltál? kartonlapot átrágják, falapot is megkezdik, műanyagot is, illetve pár centinként dróttal oda kéne rögzítened, mert addig piszkálják, míg mögé másznak - jó esetben kimegy, rossz esetben ott pusztul el.
Szóval, a nyúlketrec, az nemigen lesz jó nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!