1/15 anonim válasza:
Sajnos nem. Rágcsálókkal exotikus állatorvosok foglalkonak. Amúgy szép álom lenne. Múltkor rosszul lett a nyuszim, hozzánk meg a legközelebbi nyuszis doki másfél órára van, sík ideg voltam egész úton. Az itteni dokihoz meg egy utcányira lakunk.
3/15 A kérdező kommentje:
Oh... :( És nem tudja valaki, hogy tengerimalacnak talppárna gyulladásra mi a legjobb?
2017. dec. 4. 08:03
4/15 anonim válasza:
Ha tenyleg gyulladas van, lehet kell ra krem vagy antibiotikumos kezeles, amit csak az allatorvos irhat fel. Vidd el allatorvoshoz!!!
5/15 anonim válasza:
Kicsit jobban utananeztem, eleg komoly dologa talpparna gyulladas es nagyon fajdalmas is, ha tenyleg ebben szenved a malackad es nem lesz hamar kezelve, legrosszabb esetben le kell operalni a labat vagy akar el is pusztulhat.
6/15 anonim válasza:
Tengerimalac védő egyesület oldalán kint vannak a malacokhoz ajánlott dokik
7/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem még nincs jogosítványom, anyukám meg úgy van vele, hogy "csak" egy kisállat... És így nem tudom elvinni.
2017. dec. 4. 12:41
8/15 anonim válasza:
Busz, telekocsi, sógor, koma, jóbarát... Ne kifogást keress, hanem találd fel magadat.
9/15 A kérdező kommentje:
A buszon nem lehet baja?
2017. dec. 4. 14:02
10/15 A kérdező kommentje:
Mármint stressz, vagy bármi más? Mert ettől félek.
2017. dec. 4. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!