Ha a hím aranyhörcsögöm mellé veszek még egy hímet másik alomból, akkor bántják egymást?
Nekem egy alomból, volt a 2 hím hörcsögöm.
És sajnos addig nem nyugodtak amíg az egyikük nem távozott el.=/Persze ez csak az én esetem.De nem nagyon ajánlom.
2 nőstény nyugiban van :]
Igen,szét nekem is volt egy pasim,hoztam mégegyet és ennyi.baj volt belőle.
Bodrikutya.
nem kisérleteznék inkább:)
Köszi Mindenkinek akkor inkább én sem veszek mellé,de ha egy alomból valóak akkor is ezt teszik egymással?
Előre is köszi!
Egymáson aludtak édesen, amikor kiválasztottam őket.
És ez lett =/
Uhhh,én a minap vettem egy aranyhörit és a kereskedésbe ő és még egy hím és egy nőstény feküdtek egymáshoz bújva.
Nagyon megsajnáltam az enyémet,hogy magányos és egész este csak kerekezik ezért gondoltam,hogy ha még megvan a fiú társa megveszem mellé,de ezek után.............nem hiszem!
Az aranhörcsög védi a területét ezért nem ajánlott!
Hidd el nem magányos a szabadban is így él,és mint már mondtam védené a területét.
Ha minden képpen szeretnél akkor hím-nőstény párosítás csak az szaporodni fog és hát ők se biztos,hogy sokáig bírnák egymás mellet és elég macerás,persze lehet hogy jólesz,de ez 40-60%..
Tényleg nem magányos elvan ő egyedül is.
Szerintem NE kockáztass.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!