Tapasztalattal rendelkezők! Mi a véleményetek, azonos nemű roborovszkikat lehet együtt tartani?
A felszereléssel nem lenne gond, mert alapból van ketrecem és terráriumom is, meg játékokból is van egy dobozzal, hogy tudjam neki néha cserélgetni.
Végül egy lett csak, mert közben elvitték mind, amik születtek, egy lány maradt még, dzsungáriai meg arany volt egy halommal, őket meg annyira nem szeretem, a szíriai aranyhörcsögömet például egész élete alatt nem tudtam megfogni, felért egy óra edzéssel, mikor takarításnál ki kellett valahogy venni a helyéről, hogy átrakjuk másikba. Lehetetlen volt megfogni, pedig mindent megpróbáltam, és gyakran harapni akart. Én nagyon roborovszki párti vagyok, velük egy nap alatt meg tudok barátkozni, pedig állítólag pont velük a legnehezebb.
Csak olyan cukik, amikor ott van egy terrárium és hárman is szaladgálnak benne. De egyszer majd még megpróbálom, ha sikerül megint beszerezni, aztán legfeljebb különveszem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!