Kopasz tengerimalacom vizelete normális?
Làny tengerimalacom eddig fehéret pisilt, de ma sürű sàrgás vizelete volt. Ez mit jelent? Remènem nincs nagy baja :(
Tapasztalatok? Volt fiú mellette, de ma külön kellett tenni, mert a làny megverte :(
10honapos a lány. A fiu nincs ivartalanitva gondolom ezert verekedtek :/
Kelt nem adok nekik mivel az állatkereskedésben hangsulyoztak “k”betus eteleket nem kaphat...
Nem volt szemcses a vizelete csak sargas nem feheres .. a fiu jol van csak van par harci karmolas rajta, de kulon tettem :/
Azért tartom egybe, mert a tengerimalac társas lény. Egészségügyi okokból egy elletés javasolt úgy tudom. Illetve barátaim mondták, ha lesznek kis malacok szeretnènek kérni tőlem. Utána lehet szó ivartalanításról..
viszont a kérdesemre még várom a válaszokat! Köszönöm :)
Ezzel amit mondtàl nincs is gond.. csak az én kislányom eleve úgy vettem, hogy ne is probaljam lany melle tenni, mert nem viseli el oket :(
Így lett mellette fiu, mert nem akarom egyedul legyen ha en dolgozom... elvileg egy eves kora elott kell elletni, mert kesobb mar nagyon problemas lehet. Amugy nem sír meg nem látom jelét bàrmi változott volna. Csak picit aggodtam .köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!