Szőrös a nyúlbogyó. Orvos?
Figyelt kérdés
Nagyon vedlik, fésülgetem, szőroldót és a szokásosnál több szénát is kap, viszont ma szőrös bogyókat találtam. Nem ilyen láncos, hanem a külsejére vannak a szőrcsomók rátapadva. Szerintetek baj van? Kép kell?2017. nov. 3. 16:06
1/7 anonim válasza:
Kép jó lenne, mert nehéz elképzelni.
De a leírásod alapján nekem az ugrott be, hogy az a szőr már az után került rá, hogy kijött a bogyó a nyusziból :)
Szőroldót és a fésülést nyomjad, az létfontosságú.
Viszont a szokásosnál több szénát nem értem... Annak MINDIG korlátlanul kell előtte lennie!
3/7 A kérdező kommentje:
A szénát úgy értem, hogy járkálok utána vele, több helyre is kirakom, nem csak a ketrecbe (egész nap szabadon van, de bemehet, mert nyitva van), stb
2017. nov. 3. 16:12
4/7 anonim válasza:
Ez a szőr már utólag tapadt rá.
Viszont elég brutál, ha így vedlik. Hosszú szőrű nyuszi?
Egy furminátorba érdemes lenne befektetni, ha eddig nem azzal fésülted. Sokkal hatékonyabb, mint bármilyen más fésű!
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, rendes házinyuszi. Eddig sima kisállatoknak való fésűvel szedegettem. Gondoltam a Furminátorra én is, de azt hallottam, felsértheti a bőrét :(
2017. nov. 3. 16:18
6/7 anonim válasza:
Ez mennyire friss kaki? Mert egy pár nap alatt a kutyapiszok is így néz ki, penészes lesz, vagy mi. De a kutyából effektíve nem így jön ki.
7/7 A kérdező kommentje:
Huhha, jó kérdés. Szerintem 2-3 napos lehet
2017. nov. 3. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!