A tengerimalacomnak vettünk ilyen fogkoptató követ, de meg se kóstolta egyszer se. Hozzá lehet szoktatni valahogyan vagy ha nem kezdi el rágni magától, nem is fogja?
2010. máj. 28. 09:20
1/6 A kérdező kommentje:
miénk elvileg zöld almás, de semmi illata nincs..
2010. máj. 28. 09:21
2/6 anonim válasza:
Nekünk is malackánk, de nem vettünk neki ilyet. Ezeket a kemény snackeket kapja, szerintem az is elég a foga kopásához.
3/6 A kérdező kommentje:
Mi is vettünk ilyen müzli szerűt nasit neki meg sok szénát. Azt hallottam, az koptatja legjobban a fogaikat. De egyébként sose volt túl nőve a foga, nagyon szépen kopnak neki szerencsére :-)
Csak kíváncsi voltam, h egyáltalán érdemes lenne-e ilyen fogkoptató követ venni, ha megenné.
2010. máj. 28. 09:42
4/6 anonim válasza:
Jesszus, h mi mindent rá nem sóznak manapság a malactartókra... :(
Sztem ne vegyél.
Tökéletesen elég a széna meg a zöldség (kevés mag), meg ha szeretnél rakj be neki fát fogkoptatónak.
Ez a t.malacos pénzhajhászó banda is kezd olyan lenni, mint mikor a gyerkesekre meg a lovasokra mindent rásóznak drágán...
Vagy mint a pókvíz..... :)
5/6 anonim válasza:
Jéé, én is ilyet vettem neki... :) A kezdetekben rágcsálta, most azonban már csak porfogónak jó. Ja, hogy nem említettem, mikor vásároltam? Hát... úgy 1 éve... ;)
6/6 anonim válasza:
Én is vettem.Hörimnek is tengerimalacaimnak is de egyiknek sem kellett.Adj neki szerintem szénát (300-400 Ft).Az jó lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!