A tengerimalacom 6 éves, még mennyi ideje van a halálig?

De édes!!!
(én vagyok akinek az exének volt 9 éves)

Szia!
Kócos nagyon gyönyörü, látszik, hogy szeretve van!
Ne aggódj az ujjacska miatt, ez a körömtöl van. Állatorvos lecsípheti, ha túl hosszúra nött.

Szió!
A szüleidnek elment az esze....
A gyerekeiket arra nevelik, hogy ha megváltoznak a körülmények akkor már nem is olyan fontos, hogy felelösséget vállaljunk?
A szegény malackák nem tehetnek a szobafestésröl!
A felelösségvállalást a gyermekkorban tanulja meg az ember amikor kap egy kis állatot. De igy mi értelme?-Ezzel mutatnak példát a szülök?- ha esetleg(nem tudom fiú vagy vagy kislány)teherbe esel majdan véletlenül, akkor azt fogják mondani, hogy vetesd el, mert a körülmények miatt nem engednek egy gyereket?-mert ugye felelösen gondolkodni már gyermek korban meg kell sajnos tanulni/tanitani, hogy a felnötté válás idelyén a gyermekünk ne vesszen el, tudjon döntéseket hozni a jövöre nézve. Vagy hogy is van ez?
Amúgy ne tessék félreérteni, az ilyen kicsi dolgokból növik ki magukat a nagyobb problémák, mert ugye gyerek korban ez-és-ez a szitu volt amire lehet alapozni az életet. S nem lehet visszacsinálni, nem bújhatunk vissza, hogy újra szülessünk, nem?
Kicsit elkanyarodtam, de ezt azért próbáld megbeszélni velük!
A malackáid édesek, büszke lehetsz rájuk, s magadra is, hogy ilyen rendes gazdi vagy! A rendes gazdik nagyon jó szülök is lesznek ám!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!