Szerintetek, hogy vegyem rá a szüleimet arra, hogy megengedjék azt, hogy tartsak tengerimalacot? Már nagyon szeretnék, de ők nem akarják.
hát nekem már arany szive 6 éves és átesett egy műtéten,mert rákos volt:( de énis nagyon nehezen vettem rá anyámékat, de mostmár odavannak érte és teljesen a család tagja:) először anyám se akarta...úgy látszik mindig az anyák a szigorúabbak ilyen téren..."ebbe a házba nem jön be semilyen állat se" biztosan sokan hallottátok már.hát ez velünk is így volt 6 évvel ezelőtt...aztán most ott tartunk, hogy egy tengerimalac és 3 papagáj:D.mindenesetre azt ne tedd meg hogy csak ugy megveszed és hazaállitasz vele, mert akkor kész vége biztos h kinyirnak.énis így voltam az 1.papagájommal xD
én:megyek a boltba
anyu:oké
(megjöttem)
anyu:na mit vettél?
én:papagájt
na hát aztán kezdődött az ordibálás:S:S
szal...bár nekem annyi szerencsém volt h nem kellett visszavinnem,mert megkellett volna tennem, hogy apukám már régóta akart csak titokban,mert neki sem engedte volna meg anyu xD aztán végül beleegyezett és igy van 3:D
szóval legyél "nyalizós" meg csinálj ugy mintha sírnál,úgy h lássák, feltűnöen vegyél ki malis könyvet könyvtárból hogy lássák h tényleg érdekel a téma és h utána néztél rendesen.
na remélem tudtam segíteni sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!