Mitől lehet a törpehörcsögöm fején a szemei között kopasz folt?
Figyelt kérdés
Először azt hittem, esetleg összeverekedtek, de seb nincs, csak egy pici foltban nincs ott szőr, és pár nappal később a másik hörimen is ugyanott keletkezett egy szőrhiányos rész. Talán mégis verekedéstől lehet? (1 fiú, 1 lány)2010. máj. 25. 23:27
1/3 anonim válasza:
Rácsban tartod őket, igaz? :-) Azért van, mert ahogy rágják a rács egyik drótját, úgy a mellette lévő drót rágás közben kidörzsöli az orrukat. Én áttettem őket nagyobb ketrecbe, és már nem rágják! :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Nahát, tényleg, ketrecben vannak. Ma lesz kész a rágcsálóterrárium, este már abban lesznek, annak csak a teteje rács és az egyik oldala, de sokkal sűrűb mint a ketrecé. Remélem ez megoldja a problémát.
Nagyon köszönöm. :-)
2010. máj. 26. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!