Esztergom és Dorog közelében lévő városokban merre található kisállatbolt?
Figyelt kérdés
Dzsungáriai horvátságát szeretnék vásárolni, azonban az esztergomi kisállatbolt nem árul, a dorogiban pedig kicsi a választék. A közeli városokban próbáltam keresni az interneten, de mind régi oldal volt és a legtöbb bolt már bezárt. Ha valaki tudna nekem ajánlani megbízható kisállatboltot a közelben, ahol kaphatnék hörcsögöt, akkor nagyon hálás lennék! Esetleg höritulajdonosoktól tanácsot is elfogadnék, első hörim lesz, korábban tengerimalacom és nyuszim volt. Köszönöm szépen!2017. aug. 13. 19:59
1/3 A kérdező kommentje:
Dzsungáriai törpehörcsög, autokorrekt!
2017. aug. 13. 20:02
2/3 anonim válasza:
Ez Dorogon található üzlet, de mielőtt odamész javaslom hívd fel őket telefonon hogy ne kelljen potyára menned. Dorogon tudtommal már csak ez az üzlet van ahol lehet kisállatot kapni.
3/3 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy a dorogiban kicsi a választék, de azért köszönöm!
2017. aug. 14. 01:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!