Lehet füdetni a tengerimalacot? (A meleg miatt)
Ugy csinálnám hogy a fürdőkádba engedek egy kis vizet (hidegebbet vagy langyosat?) de csak annyit hogy a hasa alját belepje
Utána meg kell törölni vagy nembaj ha kicsit nedves marad a hasa? Csak szimpla vízzel szeretném lemosni mert szerintem így hűlne le a legjobban
Nem kell őket fürdetni, kivéve ha valami miatt szennyezett lesz a szőrük, vagy élősködők vannak benne és a doki utasítására fürdeted.
Ha meleg van, akkor tegyél be neki csempelapot(amit előtte akár a hűtőbe is tehetsz, majd ráfekszik és kicsit hűti magát).
Jégakkut is tehetsz a ketrec tetejére(vagy be a ketrecbe, törölközőbe jól becsavarva).
És kapjon rengeteg lében gazdag zöldséget, gyümölcsöt.
Ne fürdesd, több kárt okozhat és stresszelheti is az új helyzet. Meg a bőrének sem tesz jót a fürdetés.
Ha hosszú szőrű malacod van, akkor kicsit meg lehet nyírni a meleg időben, még ennyit tudsz tenni.
Ez hülyeség!!! A tengerimalacot nem szabad fürdetni!!!!
A malac mosakszik magától!!! Ha azt akarod, hogy ne dögöljön meg a forróságtól, vidd ki a kertbe, hagy szaladgálni, vidd egy hűvös helyre! A tengerimalacok amúgy sem szeretik a vizet! Ezt nem azért mondom mert én egy nagy okoskodó tengerimalac tulajdonos vagyok, hanem mert nagyon sok olyan ismerősöm van aki így vesztette el a malacát... Tudom, hogy már nincs nyár de hidd el hogy ha jövő nyárra megfogadod ezt, a tengerimalacod sokkal boldogabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!