Egy sün a garázsunkba ellett, és most ott van mellette két kis süni. Az anyasüninek mit adjunk enni? Vizet már kapott.
Figyelt kérdés
2017. júl. 15. 19:26
1/12 anonim válasza:
gilisztát, tücsköt- bogarat, amit csak be tudsz fogni a kertben
2/12 anonim válasza:
Sose zavarj egy fészeknyi kölyköt, az anyjuk elhagyja őket, ha megteszed, és mesterségesen kell felnevelni őket. Nekik százszor jobb az anyjukkal, aki sokkal sikeresebben tudja felnevelni őket, mint ember tudná.
3/12 A kérdező kommentje:
Amiket a háziasított sün táplálásánál írnak, az is jó neki? Pl. görénytáp, paradicsom, húsféle, bébiétel
2017. júl. 15. 19:31
4/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom zavarni, de az anya szerintem tegnap óta ki sem jött onnan. Valamit kell ennie.
2017. júl. 15. 19:33
5/12 anonim válasza:
Ha nagyon meg akarjátok lepni, akkor horgászboltban vegyetek, vagy kertben ássatok gilisztát. A simán vízben főtt csirkehús is jó (semmi só). De amúgy a macskatápot is megeszi, nem kell félteni. Ha gyenge, akkor a tasakos jobb, de aprószemű száraz táppal elvan. Megeszi a csigát is. Fűszeres ételt viszont még véletlenül se, nehogy baja legyen.
6/12 anonim válasza:
A sün éjjel jár ki élelemért, úgyhogy simán kimehetett. Víz legyen nekik a közelben.
7/12 anonim válasza:
Zárt a garázs? Mert ha folyamatos kijárása van nem is biztos hogy gondoskodnotok kell a táplálásáról. Ha zárni kell, akkor amíg ilyen kicsik a sünik etethetitek az előbb említett dolgokkal, de semmiképp se oda rakd neki ahol van, hanem pár méterrel arrébb, ne zargasd azt a helyet ahova bújtak. Ő éjjel úgy is el fog indulni élelmet keresni, jó a szaglása és megtalálja.
8/12 A kérdező kommentje:
Ki tud menni a garázsból
2017. júl. 15. 20:09
9/12 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy TEJET SEMMIKÉPP NE ADJATOK A SÜNNEK, mert elpusztul tőle!
10/12 anonim válasza:
Nekem egy sün belemászott a görkorimba és a szivacsba ragadt,de mire észrevettem már csak a csontváza volt benne.:O Kiakadtam.Szóval a görkorit messzire dugd el előlük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!