Mi a baja? Van egy kis degu lány.1 hónapos és valami baja lett. Alig tudd mozogni tejet csak akkor issza meg ha a szájába csepegtetem de úgy se nagyon
Milyen tej? Ha tehéntejről beszélünk akkor azonnal állj le vele. Egyébként egy 1 hónapos degu miért iszik tejet? Már rendes táplálékot kéne ennie. Van előtte rendes deguknak szánt kaja? Ha a fogai nem elég sárgák, az egészen biztosan betegségre utal. Olvasgass itt: [link]
Egyébként nem rosszindulatból, de nem elfogadható, hogy nem viszed állatorvoshoz. Én is tudom milyen, ha az embernek szinte semmi pénze nincs, sőt emellett én 35km-re lakom a legközelebbi állatklinikától, de ha bármi baja van az állataimnak, gondolkodás nélkül azonnal viszem őket, és inkább nem ennék napokig, mint hogy hagyjam őket meghalni. Arról nem is beszélve, hogy ebben a nagyon jó hírű klinikában ami ráadásul a belvárosban van, maximum 3ezer forintot kérnek el egy egyszerű vizsgálatért. 3ezer forint semmi, és ezt úgy mondom, hogy én is szoktam nélkülözni. Tényleg nem bántani akarlak, de kérlek legközelebb előbb gondold át ezeket, mielőtt kisállatot veszel magadhoz. Hatalmas felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!