Ti hogyan különböztetitek meg a patkányaitokat?
Tehát a helyzet: ma került hozzám két albínó patkány és szinte majdnem ugyanúgy néznek ki. Színben is meg minden.
Ti mit csinálnátok, ha ugyanúgy néznének ki a pateszeitek?
Szia!
Én csíkos fűegerekkel jártam így, első (és sokadszori :)) blikkre ugyanúgy néztek ki. Ahogy telt az idő, szépen kirajzolódtak a különbségek: az egyik jóval kisebb és vékonyabb volt, mert ő volt kettejük közt az őrszem. Pörgősebb, vadabb típus volt, így evéssel sem foglalkozott annyit, sok dologtól félt vagy megijedt. A nagyobbnak a farka vége pedig meghajlott az utolsó milliméteren, mintha egyszer törött lett volna.
Várj türelmesen, ismerkedj velük, nézegesd őket sokat, és meglátod, hogy mennyire különböznek. Jellemben biztosan teljesen mások, ha más nem, abból tudni fogod később ki-kicsoda. Az egyikük kedvesebb/ harciasabb/ ijedősebb/ bélpoklosabb/ alvósabb/ tanulékonyabb/ embercentrikusabb -ilyenebb-olyanabb lesz a másiknál, és elég lesz egy mozdulat is, hogy felismerd őket.
Azért annyira nem vagyok zizi, hogy beszínezzem.
Árt a pateszemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!