Miért csinálta ezt az aranyhörcsögöm?
Figyelt kérdés
A forgács nagy részéből, csinált egy dombot az egyik sarokban, a domb tetejébe pedig ásott egy gödröt, és abban ücsörög, vagy fekszik.
Lehet, hogy nincs jelentősége.
2010. máj. 19. 18:18
2/9 A kérdező kommentje:
Eddig nem csinált ilyet.
Az is furcsa, hogy tegnap, amikor hazaértem, láttam, hogy elpusztult a testvére, nem értem, mi történhetett vele.
Elvileg mindketten lányok voltak.
2010. máj. 19. 18:32
3/9 anonim válasza:
Elpusztult a testvére, ezért biztonságban érzi magát s valóban fészket rakott. Ne aggódj, ez a természetes viselkedés nem az amit eddig csinált !
4/9 anonim válasza:
Ez normális, hogy fészket csinál. Hogy a másik miért pusztult el, azt nem tudom. Nem verekedtek össze?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok arról, hogy verekedtek volna.
Igazából attól félek, hogy a testvére fiú volt, és ez a másik vemhes. kb. 3 napja, eléggé lelassult a mozgása.
2010. máj. 19. 18:45
6/9 anonim válasza:
A gyerekeinek rakott fészket.Ott fogja nevelni őket és a kaját a fűrészpor alá dugja nekik.
7/9 A kérdező kommentje:
Azért remélem, hogy nem vemhes, Nem szeretném, hogy a testvérétől legyenek kicsinyei.
2010. máj. 19. 19:26
8/9 anonim válasza:
Azért talán jól tudtad, hogy a tesója is lány, hiszen elég más egy fiúhöri hátulról, olyan kis "totyakos" a heréi miatt. Ha pedig mégis fiú volt, akkor könnyen meglehet, hogy a lány küldte másvilágra pont azért, mert vemhes. Ne aggódj amiatt, ha esetleg a testvérétől az, mert hörcsögéknél ez elég gyakori, bár igaz, hogy hosszútávon nem egészséges. Ezt hívják beltenyészetnek.
9/9 anonim válasza:
nekem beltenyésztett volt az első aranyhörim és elpusztult 6 honapos körül volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!