Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nemrég vettem két tengerimalac...

Nemrég vettem két tengerimalacot. (1 hete) Golyósitatójuk van, azonban nem nagyon isznak, kb.1,5hónaposak. Ez normális?

Figyelt kérdés
Minden nap kapnak zöldséget/gyümölcsöt. Széna van elöttük meg táp is. (( az itató száját bekentem már ubival))

2017. jún. 20. 01:33
 1/5 INGRID 2016 ***** válasza:
63%
Igen ez normalis de nagyon !!!
2017. jún. 20. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Tálban is tehetsz ki vizet, csak figyelj rá, hogy ne tudják kiborítani.

Ha sok zöldséget és gyümölcsöt kapnak,akkor normális hogy keveset isznak.

2017. jún. 20. 14:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. jún. 20. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem sokat isznak de ilyen melegben azért kéne hogy fogyjon a víz. Van sok hibás itató, nekem is volt ilyen, próbálj ki másikat.
2017. jún. 22. 05:12
 5/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak nem látod amikor isznak? Persze ha kapnak zöldséget, meg gyümölcsöt, akkor kevesebb vizet kivánnak. Ráadásul ha kicsik, akkor még kevesebbet isznak, viszont így nyáron minnél melegebb van, annál szomjasabbak lesznek (az enyémek legalábbis), szòval mindig legyen elöttük friss víz. 😉
2017. júl. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!