Mi jobb a horcsognek? (többi lent )
Szeretnék egy horcsogot és már vagy 20 oldalt/cikket végig olvastam és minden hol mást írtak. Egyik helyen azt hogy a ketrec a legjobb mashol pedig az akvárium de valahol pedig az ikeás dobozt tanacsoltak .és nekem igazabol az utobbi (a doboz) lenne a legjobb, mert azt konnyen lehet hordozni (nyáron sok felé megyünk ) .de nem tudom hogy a horinek mi lenne a legjobb
SAJAT VELEMENYEKET VAROK!
#9 azért írtam hogy saját véleményt irjatok ,mert az odalak többségét már végig olvastam és en arra vagyok kíváncsi hogy ti miben tartjatok és szerintetek mi a legjobb megoldás!
#10 köszi :D
Törpét akarsz? Akkor Aurórát javaslom leginkább, a többi pesti tenyészettel sem az a baj elsősorban, hogy a hörcsögök nem egészségesek vagy ilyesmi, azokkal nincs gond, de elég nagy butaságokat tudnak mondani a tartásukkal kapcsolatban tenyésztő létükre.
Viszont elsősorban én is a hörcsögmentést ajánlom. Van facebookon oldaluk: Hörcsögmentés és azt hiszem weboldaluk is. Ott vannak pici hörik is, örökbe tudsz fogadni. Megmentesz vele egy hörit. és még ingyen is van.
Csakis terrárium vagy doboz.
Nagyon elavult infó, hogy nem szellőzik a terrárium..
Rengeteg hátránya van a ketrecnek(balesetveszélyes,szökésveszélyes,nem tudsz bele elég forgácsot tenni,hogy tudjon ásni,megrághatja ,ami árt a fogainak és a festéket is lenyelheti, drága, ritkán van belőle megfelelő méret(a nagyobb ketrecek rácsain kifér a hörcsög)).
Úgyhogy a ketrecről teljesen lebeszélnélek.
Én a terrráiumot kedvelem a legjobban, de ha sokat lesz mozgatva,akkor tárolódoboz.Vagy az ikeás legnagyobb(80x60cm körül van),vagy más hasonló méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!