Elvigyem állatorvoshoz a nyuszim vagy engedjem el?
Figyelt kérdés
az első nap amikor megvettem már kiderült hogy beteg, e. cuniculis volt. kétszer kezelte az orvos 5 napig antiotikummal, nem lett jobban. ezután a doki azt mondta hogy szerinte felesleges tovább küzdeni érte,csak ha szenved akkor hozzam vissza és akkor elaltatja. nem adtam fel, vettem panacurt és azzal kezeltem két hónapig, jobban lett, néha lógatta a fejét de amúgy ment a turbó durbózás..aztán két hónap után abbahagytam a panacurt. másnap kicsit náthás volt, de nem volt vészes. harmadnapra megint átfordult, de amúgy jó kedve volt. most viszont már két napja nem igazán eszik, hiába adom a kedvenceit, kedvetlen, a hátsó lába bizonytalan, de a fejét nem lógatja, nem pördül át. az állatorvos már nem akar vele foglalkozni. de ami a nagyobb baj hogy úgy érzem a puszkó is feladta.ahogy rám néz, nincs benne életerő.. keressek másik dokit, vagy hagyjam tényleg elmenni?a világ végétől fél órányira lakok, ha lenne a közelben másik állatorvos már elvittem volna, de nincsen.2017. jún. 6. 21:48
11/12 A kérdező kommentje:
elvittem másik dokihoz, aki azt mondta h légúti fertőzése van, amire kapott gyógyszert. nem használt, viszont láttam hogy akar enni, de nem tud, csak tologatja a kaját, de nem tudja megharapni..addig erősködtem hogy csináltak egy röntgent, a zápfogai tényleg nem jól álltak, lehet nem is cuniculija volt hanem már az elejétől ez volt a baja, a füle is begyulladt, elkezdett váladékozni, a szemét már kinyitse sem tudta... feladta a bébim a küzdelmet. nem kínoztam tovább,elaltattam. azt mondta a doki hogy egy 15 napos intenzív anti bio kúrával ha olyan állapotba tudjuk hozni hogy műthető legyen akkor megműtik. de nem akart magától enni, széna meg zöldséglevest főztem és azt kapta már 2 napja fecskendővel, de csak fogyott és fogyott. és szenvedett, láttam hogy fájdalmai vannak.szóval elengedtem őt ma.. :(
2017. jún. 14. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!