Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nem tudom mi lehet a hörimmel,...

Nem tudom mi lehet a hörimmel, megőrült?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve nálam van a hörim,elég sűrűn kiszoktam venni hogy futkozzon egyet,de olynakor mindig vissza kéretőzött,szóval soha nem szeretett kint lenni,de 3-4nappal ezelőtt megszökött ,azóta folyton kiakar jönni és egyfolytában olyan fura hangot ad ki,nem is tudom mihez hasonlítható OO

Nem tudom mi lehet vele,van valakinek valami ötlete?

Meg se tudom már fogni,mert egyből támadni akarOO

2010. máj. 17. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Megérezte a szabad élet ízét :)

Ne engedd ki olyan sűrűn.

2010. máj. 17. 18:54
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,aggódtam,hogy baja vanOO
2010. máj. 17. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem,nem őrült meg!! :)

Csak megtetszett neki a szabadság!

Nekem is így volt! Kiszökött,és utána furcsa volt,először énis bolondnak hittem,de pár nap/hét múlva újra normális volt:D

2010. máj. 17. 19:11
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. máj. 17. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna! Nálam is ez van! Két hete kiszökött (életében először) és azóta teljesen megváltozott, az enyém is mintha megkattant volna! Ez már két hete tart nála és még nem múlt el...:( De azért megnyugtató, hogy más is tapasztalt már ilyet!
2010. máj. 18. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
amikor nekem elszökött és elakartam kapni nagyon rámcsipogott és megakart harapni.
2010. máj. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!