Kaptam egy nyulat húsvétra. Hogyan tudnám meggyőzni a szüleimet, hogy maradjon örökre velünk?
Nem tetszik, hogy csak úgy, húsvétra, váratlanul kaptál egy nyuszit...
Tudod hogy hetente csak 4szer szabad nekik zöldséget adni? És tudod, hogy széna,víz és ág a nyuszik fő tápláléka?
Ha igen akkor szerintem minden hétvégén takarítsd ki a nyuszi helyét,vállalj el házimunkát és vigyék haza jó jegyeket. Így csak engednek. Írd majd meg mi lett a nyuszival! 🙂
Mi a bajuk vele?
Ha gondoztad, foglalkoztál vele, takarítottad, akkor miért akarnak megválni tőle? Nagyon érdekes emberek lehetnek, én biztosan nem adnám el azt az állatot, akit hazavittem és felelősséget vállaltam érte és a gyerek is odaáig van érte.
Ha nem akarok állatot tartani, akkor nem viszek haza húsvétra se. Sajnos a nyuszik egyébként is érzékenyek a változásokra, nem tűrik olyan jól, ha költözniük kell és új családjuk lesz.
Már ha családba kerül szegény, nem fazékba..
Én mindenképpen leülnék beszélni a szülőkkel a helyedben, hogy te meg akarod tartani, már hozzádnőtt és rendesen fogod gondozni, nem lesz rá gondjuk..
Sőt, még egy társat is jó lenne neki venni majd.
Ne menj bele, hogy elvigyék..
Húsvét volt.Ilyenkor ez a szokás,de utálom!
Aztán szépen levágják vagy kidobják őkett.
Remélem sikerül meggyőzni a szüleid.Légy meggyőző,lássák rajtad mennyire érdekel téged,és mennyi mindent tudsz róluk.
Ha mégis meg kell válnod tőle remélem nem fogják levágni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!