Mit tegyek a nyuszi alá a ketrecbe?
Kb. Minden héten megkérdezi ezt valaki :).
Pellet, elég csak a wc-be. A tetejére rakhatsz egy réteg szénát (mondjuk olyan centi vastagon), akkor tuti nem bántja a talpukat. De sokan nem tesznek, nem muszáj, én igen, mi jobb szeretjük így.
Forgácsot ne, hidd el, elég lesz neked a szénát takarítani :). Plusz nyúl alatt sokat nem ér, nem szívja a pisit, és tényleg nem fogja a szagokat se.
A ketrecbe, ha majd látod, hogy nem rágja, esetleg lehet tenni egy kis szőnyegdarabot, van, amelyik szeret rajta feküdni. De csak ha nem eszi, mert az súlyos gondot okozhat. Alapesetben elég a sima műanyag.
En vartam neki egy kis agy szeruseget amin tud pihenni a tobbi reszre nem rakok semmit csak a wcbe fapelletet
Mivel nekem oroszlan feju torpe nyuszkom van ezert a forgacs beleragad a bundajaba ugy hogy azt egyaltalan nem hasznalok..
Milyen nyuszkot vesztek?
Az is nagyon edes!:)
Hat en masodjara csinaltam ami meg mindig megvan egy laposabb tomorebb parnabol elotte jo nagy pihepuha agyikot keszitettem de az nem valt be nem fekudt ra egyszersem inkabb a ketrec masik reszere fekudt szerintem valami laposabb kicsit kemenyebb parnabol csinald es olyan huzatot csinalj vagy vegyel ra amin nincs gomb meg semmi amit lenyelhet
Meg nem is lattam ezt az eheto szonyeget attol fugg mibolvan?
Ha tudsz rolla kuldeni linket amiben le irjak mibolvan akkor megtudom mondani neked hogy ez jo e vagy nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!