Milyen almot használsz a törpenyuszid alá és miért pont azt?
Fapellet almot (a Fressnapfban szoktuk venni) mert természetes alapanyagú, jó nedvszívó, jó szagbenntartó, és nagyon kevés kell belőle, mindenkinek tudom ajánlani.
Sajnos a mai újságok tele vannak méreganyagokkal, így baja is származhat a nyuszinak ha belerág.A szénát meg csak a szénatartóba tedd, mert ha megeszi a pisis szénát meg is betegedhet tőle (és nem is jó alomnak)
Próbáltuk a forgácsot de allergiás lettem rá, és ha poros a nyuszi is az lehet rá, a macskaalom szárította a mancsát, és az is nagyon poros volt, a műanyag alommal nem szabad almozni mert lenyelheti, még a csutkaalom vált be egy darabig, de az sem tartja olyan jól a szagokat, így nálunk maradt a fapellet.
Én most kaptam egy nyuszit.
Azt olvastam mindenhol, hogy a legaljára macskaalom, aztán forgács és a tetejére egy kis szalma. Persze nem muszáj betartani.:)
Aljára macskaalom, tetejére forgács vagy szalma vagy mindkettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!