Megfázott a nyuszim? Vagy mi baja van?
Nem tudom maskepp elmondani de ugy nez ki a buksija mintha belefejelt volna a pisijébe és trüsszök meg fuldoklo hangot ad ki es mintha hányni akarna de a nyuszik nem tudnak hanyni.
Holnap mindenkepp elviszem orvoshoz.
Anyukám szerint megfazott mert szoktam vinni setalni de mindig jo idobe mentunk kb 20 fok ha meg 15 fok volt kapott 2 rucit. De utoljara 2 hete vittem le setalni. Es ezek a tunetek egy par perc alatt jottek elo.
Ez inkább szúnyogcsípéstől elkapott betegségnek tűnik, ahogy írja az első válaszoló ez ellen oltani kell. A megfázásnál szerintem ilyen hirtelen nem alakulna ki ekkora váladék.
Szúnyogcsípésnél pedig az orra és a szeme rettentően bedagad és váladékozik. És a szúnyog sajnos házba is bejut, én idén már nem egyet ütöttem le pedig szúnyoghálónk is van. Nem akarlak megijeszteni de ez a betegség ha jól tudom nem kezelhető sikeresen amikor már elkapták de mindenképp ügyeletre kell vinni hátha nem az a baj és még időben el van kapva a betegség.
Es milyen oltas az a szunyog csipes elleni? Tudjatok a nevét?
Mert kapott egy oltast de sztem az nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!