Hol találhatok ajándékba elvihető tengerimalacot? Esetleg tudtok olyan oldalt, ahol körülnézhetnék ez ügyben?
Rengeteg hirdetést találtam, de a többségük már lejárt.
Budapesten lakom.
Nem egészen erre a formájára gondoltam. Már megnéztem ezt is korábban,
de semmi kedvem ahhoz a tortúrához, amit végig kell szenvednem, hogy kaphassak egy malacot.
Köszönöm a választ!
Ja, ne haraagudj.
Egyébként milyen tortúrához? (nem tudom, hogy is megy ez..)
Azt írják, hogy ahhoz, hogy valaki örökbe fogadhasson egy állatot, be kell mutatni a személyi igazolványát. Gondolom, kérdéseket tesznek fel a leendő gazdinak, hogy milyen körülmények között szeretné tartani az állatkát. Ha minden téren megfelel, akkor következhet, az örökbe fogadási szerződés, amit alá kell írni. Ha mindez megtörtént, viheted a kiskedvencet. Persze, csak szigorú felügyelet mellet tarthatod, ami azt jelenti, hogy havonta 1x kimegy valaki hozzád az állatotthonból, és ellenőrzi, hogy valóban gondos, és szerető gazdi vagy-e.
Ha valami hibát talál, elkobozhatja az állatot, és ha rossz indulatú, fel is jelenthet állatkínzásért.
Ezt azért tudom, mert évekkel ez előtt, örökbe akartam fogadni egy cicát, akkor magyarázták el, ezt az egész procedúrát.
Köszönöm, hogy segíteni próbáltál!
Húh, hát ez elég durva:S
Egyébként nincs mit, szószerint is :)
Remélem azért találsz egy édes malackát (mindegyik édes).
Volt vagy van már malackád, egyedül lesz, vagy többet szeretnél? (csak kíváncsiskodás)
Szívesen segítek még, elég sok tapasztalom van, és nagyon sokat olvastam is már róluk! (5 malackám van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!