Hogyan szoktassam össze a két patkányom?
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom az összeszoktatással...
Tehát, van egy 1,5 éves borostyán színű lány patekom és egy 1,5- 2 hónapos ezüst kék kislányom. Körülbelül 5 napja cserélgetem a ketrecüket és megpróbáltam ma őket a zuhanyzóban összeengedni, de a nagy amint meglátta a kicsit, nekiugrott és megharapta a pici lábát, úgy hogy vérzett. a kicsi viszont érdeklődik a nagy iránt. Tudnátok segíteni hogy hogyan szoktassam össze a két csajszit?
Első vagyok, mennyi idősek?
Nálam is volt amelyiket külön kellett sajnos tartani mert a 2,5 éves öreg nem tűrte meg a picit.
Ketreceket esetleg tartsd nagyon közel (összetolva) hogy érezzék egymást, úgy nem tudnak kárt tenni, hátha egy kis idő alatt megszokják egymás jelenlétét. Ha eszembe jut még valami írok!
Ó akkor nyugi, egy hét az semmi, egy hónap is lehet mire tényleg jól ellesznek.
Viszont ha kecóban találkoznak mindent szagtalaníts, nálam is jól megvannak a kicsivel de ha betenném a nagyokhoz a kecóba agyonvernék mert az az ő területük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!