Mi baja lehet a nyuszimnak?
3 honapos kisfiu nyuszim nem engedi napok ota, hogy felvegyem pedig eddig ezzel sosem volt gond. Ettol fuggetlenul jon oda, bujik.
A masik kerdesem az lenne, hogy az egyik fule log egy hete viszont a masik meg mindig nem. Normalis ez a dolog? Lefog meg neki menni a masik is?
A füle csak a 6. hét táján kezd el lógni. Maga a fül lógása a fülben lévő porc gyengeségétől függ. Nem tudom, lehet ez még változhat a nyuszidnál. Ha nem engedi, hogy felvedd az lehet attól is, hogy rosszul fogod, érzékenyek a hasukra. Az enyém most 1 éves. Jön utánam, nagyon bújos és fel tudom venni, ölben is elvan.
Amikor fel akarod venni akkor elfut? Vagy fél? Valami oka biztos van, hogy megváltozott.
Előző vagyok. Most még gyorsan utánanéztem és ezt találtam:
"Léteznek olyanok is, melyek csak az egyik fülüket lógatják. Ezek az állatok is egészségesek csak küllemi szempontból nem felelnek meg a standardnak. De szerintem nem ez a lényeg és biztos, hogy ha így marad ezért nem fogod kevésbé szeretni. :-)
Koszonom a valaszaitokat :)
Mindenhogy nagyon szeretem, akarmilyen fulecskeje is lesz a vegen:)
Neha elakar szaladni mikor megprobalom felvenni, nemhiszem hogy rosszul fognam meg mert eddig sosem volt neki problema az hogy tartsam a kezemben, meg a hatara is tudtam forditani es ugyis elvolt egy ideig :)
Ha sikerul megfognom akkor neha kapalozik, neha nyugodt marad
Hármas vagyok. Ne fektesd a hátára még akkor sem,
ha nyugton marad így, szinte hipnotizálva. Ez egy stressz válasz és nem túl kellemes testhelyzet a nyúlnak. :(
Ha nem érte semmi rossz élmény (elég érzékenyek a nyuszikák) akkor én a helyedben egy ideig nem próbálnám felvenni hanem simogatni, játszani vele mikor odajön. Írtad, hogy bújik stb.
De a nyulak sem egyformák lehet, hogy ő már valamiért nem szereti már, sok nyuszi bújos de ölben nem szeret lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!