A törpehörcsögöm biceg! Mit tehetek? (ASAP)
Figyelt kérdés
Két napja vettem egy Roborovszkij hörcsögöt. Tegnap még vígan futkározott fel alá ma este vettem észre, hogy húzza a bal első lábát. Kitettem a szőnyegre, hogy megnézzem mennyire súlyos, de ha nagyon belelendül a mászkálásba leteszi a balt is, (gondolom kénytelen)de az ujjait nem tárja szét. Nem sírt vagy cincogott de amikor hozzáértem elrántotta. (a hörcsög még nagyon fiatal, nemrég született) Nagyon aggódom, mert ez az első hörcsögöm és nem szeretném ha valami baja lenne.2017. febr. 24. 20:00
11/13 A kérdező kommentje:
Az állatkereskedésben azt mondták nem tudja használni a kereket és ez így is van, még egyszer sem mászott bele (amúgy rácsos de raktam rá leukoplastot és így nem rácsos)
Az állatorvos nem adott semmit meg sem tudta fogni mert állandóan mocorog.
Viszont attól nagyon félek hogy elkezdi rágni a lábát :/
2017. febr. 27. 19:32
12/13 anonim válasza:
Nem tudom mit tudsz vele kezddni ha az orvos semmit...
13/13 A kérdező kommentje:
Már sokkal jobban van, rendesen rááll a lábára, nem mutatja hogy egy kicsit is fájna, tegnap már a kerekét is megkapta és hajtja mint a fene
Köszönöm a segítséget mindenkinek :)))
2017. márc. 2. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!