Mongol futó egeret tartsak vagy Japán táncoló egeret?
Rendben de ha megkérhetlek ne ítélj el ezmiatt mert félreértettelek mondom hogy mi tetszik az egyikben mi a másikban az akvárium amiben lennének az 90x80x80 as méretű
Japán Táncoló egér:Pici foltos és ez ragadott meg benne és ugye mindkettőt párban kell tartani lehetne még mondjuk akár öt egér is és a többit eladnánk meg ugye nem jó az egyensúly érzékük sem és ezmiatt pörögnek (elvileg) ez is nagyon bejön ....
Mongol futóegér:Nagyon sok színváltozata van és van rengeteg gyönyörű színű belőle ami nagyon megragadott utána néztem és tökéletes lenne kettőnek ez az akváriumméret és azt olvastam róluk hogy nem igényelnek sok rendkívűl szocializált míg a Japán egerek nem annyira ez is tetszik szóval nekem 2-2 az állás de lehet hohy neked valamelyik szinpatikusabb és természetesen akkor az lesz!
Eddig még 90x60x60 volt..
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__8444892-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!